Στρατηγική συνεργασία της Milkplan με την Lely στην Ελλάδα

Image

Η Milkplan περήφανα ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας της με τη Lely, τη διεθνούς φήμης Ολλανδική εταιρία ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών αυτοματισμού για κτηνοτροφικές μονάδες.

Η Milkplan Α.Ε., η κορυφαία εταιρία κτηνοτροφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της και επεκτείνει τη δραστηριότητά της μέσω της Lely, μιας εταιρίας-ηγέτη στην παγκόσμια αγορά ρομποτικών αμελκτικών συστημάτων για αγελάδες, η οποία έχει κατασκευάσει κι εγκαταστήσει περισσότερα από 20,000 ρομπότ σε όλο τον κόσμο.

Σαν επιστέγασμα της νέας συνεργασίας, κάτω από την ομπρέλα της Milkplan Α.Ε., ιδρύθηκε η θυγατρική εταιρία «Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Ελλάδος / Hellenic Dairy Automations» η οποία θα αποτελέσει και το πρώτο Lely center της Ελλάδας.

Η νέα εταιρία, Hellenic Dairy Automations (H.D.A.), θα εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα Lely για γαλακτοπαραγωγικές μονάδες ενώ θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το σύνολο των προϊόντων της.

Κύριο στόχο της νέας εταιρίας θα αποτελεί η μεταλαμπάδευση της γνώσης και της εμπειρίας που διαθέτει η Lely στους πελάτες – κτηνοτρόφους. Με πιστοποιημένους τεχνικούς συμβούλους, εκπαιδευμένους από την Ακαδημία στελεχών της Lely, οι κτηνοτρόφοι θα μπορούν πλέον να εκσυγχρονίσουν τις μονάδες τους με τα καινοτόμα ρομποτικά συστήματα άμελξης αγελάδων.

Η επιλογή της Milkplan Α.Ε. ως συνεργάτη της Lely, παρά τις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές συνθήκες στην χώρα μας, καταδεικνύει την αξιοπιστία και την φήμη που την περιβάλλει παγκοσμίως.

Η Milkplan συνεχίζει να υποστηρίζει τον Έλληνα κτηνοτρόφο έμπρακτα και υπεύθυνα επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της και διευρύνοντας την γκάμα προϊόντων της ενώ παράλληλα φροντίζει να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ