Η Milkplan συγκέντρωσε και πάλι τα βλέμματα στη Eurotier, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου παγκοσμίως

Η Milkplan συγκέντρωσε και πάλι τα βλέμματα στη Eurotier, τη μεγαλύτερη έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρίας MILKPLAN στη διεθνή έκθεση Eurotier, τη μεγαλύτερη έκθεση κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως, που διεξήχθη στις 15-18 Νοεμβρίου 2016 στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Στην έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν πάνω από 163.000 επαγγελματίες του κλάδου, η MILKPLAN παρουσίασε τη σειρά αρμεκτικών συστημάτων αγελάδων και αιγοπροβάτων MP Armektron, τις δεξαμενές ψύξης γάλακτος ανοιχτού τύπου MP Vertitank, ένα προϊόν που ανέδειξε τη Milkplan παγκοσμίως, τις δεξαμενές ψύξης γάλακτος κλειστού τύπου MP Powertank με τα δυο μοντέλα συστημάτων πλύσης συνδυαστικά με τη δεξαμενή ανάκτησης θερμότητας MP EcoHeat, τον παστεριωτή σίτισης μικρών αγελάδων MP MilkCab, τα βυτία μεταφοράς & ψύξης γάλακτος και τους παστεριωτές για μικρές τυροκομικές μονάδες.

Έντονο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το νέο μοντέλο παστεριωτή με το πλανητικό σύστημα ανάδευσης και κοπής για σκληρό τυρί, ένα προϊόν το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί σε τυροκομική μονάδα στη Μακεδονία και για το οποίο έχει σημειωθεί ήδη αυξημένη ζήτηση.

Έχοντας επενδύσει για χρόνια στην ισχυροποίηση του ονόματός της στην αγορά, η MILKPLAN και πάλι κέρδισε τις εντυπώσεις ως ένας key player στο top 10 των εταιριών κτηνοτροφικού εξοπλισμού παγκοσμίως. Mε ένα διακριτικά κομψό περίπτερο, η MILKPLAN θέλησε να αναδείξει την ουσία της: κομψότητα στον προϊοντικό σχεδιασμό, ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, προηγμένη βιομηχανική τεχνογνωσία, ευελιξία & εμπειρία σε ειδικές κατασκευές, δεξιοτεχνία στην κατασκευή, τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι θα τα προϊόντα της θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών της και θα συμβάλουν στην επιτυχία τους.

Επόμενους σταθμούς για την εταιρία αποτελούν η Ζωοτεχνία στη Θεσσαλονίκη (2-5/2/2017), η Agrofarm στη Μόσχα (7-9/2/2017) και η Tulare στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ (14-16 / 2/ 2017).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ