Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία της MILKPLAN στη Ζωοτεχνία

Η MILKPLAN, η μεγαλύτερη εταιρία κτηνοτροφικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, ανοίγει τον ετήσιο κύκλο συμμετοχών της σε εκθέσεις κάνοντας το ντεμπούτο της στην Ζωοτεχνία.

Η Ζωοτεχνία, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται ανά δύο χρόνια και θεωρείται μια αξιοσημείωτη συνάντηση για τον κτηνοτροφικό τομέα στη χώρα μας.

Σε χώρο 4 μεγάλων περιπτέρων, η MILKPLAN και η θυγατρική της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (Lely Ελλάδος), θα προβάλουν νέα προϊόντα, καινοτομίες και πολλές νέες εκπλήξεις!

Στο περίπτερο 29 στο Hall 15, η MILKPLAN θα παρουσιάσει τις σειρές παγολεκανών MP Vertitank & MP Powertank οι οποίες την έχουν αναδείξει στη διεθνή αγορά, τα αρμεκτικά συστήματα της σειράς MP Armektron για αιγοπρόβατα και αγελάδες, προϊόντα εξοπλισμού στάβλου για αγελάδες και αιγοπρόβατα, ηλεκτρονικά προγράμματα διαχείρισης κοπαδιού καθώς και νέες καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες για τη διαχείριση και τη σωστή λειτουργία των κτηνοτροφικών μονάδων.

Στο περίπτερο 31 στο Hall 15 η MILKPLAN θα παρουσιάσει το οικογενειακό τυροκομείο MP Home Cheese Pro, μια πρότυπη γραμμή τυροκόμησης για οικογενειακές μονάδες που αποτελεί ότι πιο καινοτόμο, ολοκληρωμένο, άρτιο και αξιόπιστο υπάρχει στην αγορά στην παρούσα φάση. Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να δουν τα τρία νέα μοντέλα παστεριωτή για παρασκευή φέτας, γιαουρτιού, σκληρού τυριού και παγωτού.

Όσον αφορά στη θυγατρική της ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (Lely Ελλάδος), θα τη βρείτε στο περίπτερο 27 του Hall 15. Στο εν λόγω περίπτερο μπορείτε να δείτε ζωντανά το Lely Astronaut A4, το νέο ρομποτικό αρμεκτικό σύστημα που προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των γαλακτοπαραγικών αγελάδων και την παρακολούθηση της υγείας τους, καθώς επίσης και άλλα προϊόντα της Lely.

Στα πλαίσια της Ζωοτεχνίας, η MILKPLAN θα γιορτάσει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Afimilk σαν επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, και θα κληρώσει ένα Silent Herdsman, το πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης αγελάδων, ένα δώρο αξίας 10.000 €!

Για τους αιγοπροβατοτρόφους η εταιρία θα κληρώσει επίσης ένα δώρο μεγάλης αξίας που θα αφορά σε μελέτη ελέγχου ή πρόταση αναβάθμισης αρμεκτικού συστήματος. Η συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται μέσα από ένα ευχάριστο παιχνίδι γνώσεων των μεθόδων σωστής αρμεγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ